Mcloud

Kažu da najbolji biraju najbolje! Posećeni i uspešni sajtovi se hostuju na mCloud platformi koja obezbeđuje profesionalna hosting rešenja, značajno naprednija od tradicionalnih, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao i SLA garancija. Sva rešenja su proizvod domaćih stručnjaka uz opremu koja se nalazi na teritoriji Srbije sa lokalnom podrškom. Za mCloud se opredeljuju klijenti koji očekuju najviši kvalitet usluga i zasnivaju poslovanje na internet prisustvu.  Obezbedite i vi stabilan i brz hosting za vaš sajt: 

✅ Serveri u Srbiji
✅ SSD diskovi velike brzine
✅ 99.99% garantovani uptime
✅ Povećanje ili smanjenje resursa u bilo kom trenutku!

Korišćenjem mCloud servisa korisnik u svakom trenutku može poručiti, aktivirati ili modifikovati bilo koji zakupljen servis iz naše ponude: registracija domena, Web Hosting, Cloud Hosting, Cloud Serveri, Cloud Ready, licence, SSL sertifikati, Cloud Data Centar i brojna druga napredna rešenja koja obezbeđuju uvek dostupne i brze sajtove.

mCloud je nastao 2013. godine kao pod-brend kompanije Mainstream, najvećeg managed hosting provajdera u Srbiji. Usled velikog razvoja poslovanja mCloud je 2018. godine izdvojen u zasebno pravno lice, mCloud d.o.o. Kompanija je u potpunosti posvećena pružanju naprednih hosting usluga.

Za zahtevne korisnike koji nemaju potrebe za fully managed hosting uslugama, a koji sa druge strane očekuju najviši kvalitet, razvili smo mCloud platformu sa kojom će moći da zaborave na probleme nedovoljnih resursa, nepouzdane infrastrukture i kapaciteta, sitnih slova u ugovorima, zamorne administrativne procedure i slično. Naravno, za korisnike koji bi želeli mesečno održavanje mCloud servera i podršku 24×7, obezbedili smo dodatne usluge Premium podrške.

Kada su Cloud hosting usluge u pitanju, hardver ne sme da bude uzrok nedostupnosti i mi to možemo da garantujemo. Naše cloud hosting usluge su značajno naprednija opcija od tradicionalnih rešenja, prvenstveno u pogledu redundantnosti, fleksibilnosti i skalabilnosti, kao  i SLA garancija.

Za potpun ugođaj, korisnicima je na jednom mestu omogućeno da upravljaju svojim serverima, zakupljuju domaće i internacionalne domene, upravljaju DNS zapisima i kupuju SSL sertifikate, dok se ispod svega nalazi ista hardverska platforma, kao i za najveće sajtove.

mCloud porodicu od skoro čini i Plus Hosting, koji se prepoznaje po shared hostingu i vanredno posvećenoj podršci koja je postala prepoznatljivi deo ovog brenda. Response time je veoma kratak, a rešavanje korisničkih problema ne podrazumeva puko održavanje hosting platforme, već pravu pomoć u poslovanju, čak i optimizaciju sajtova.