Categories
Novosti

After party :)

Jedan od važnih konferencijskih segmenata je i druženje posle oficijelnih edukativnih sadržaja, gde se u opuštenom tonu i atmosferi družimo i upoznajemo. After party na našem kampu je prvog dana posle svih aktivnosti i ono što je specifično u samom kompleksu WordCampa.

Odlučili smo se za spoj modernog i tradicionalnog – jer će nastupiti blues rock band Šinobusi, kao i dva DJ-a koji su i predavači u isto vreme. Želja nam je da se generacijski svi “pokrijemo”. DJ-jevi WP Aleks i Željko Škipić će svojim setovima pokazati i druge veštine osim onih po kojima ih najviše poznajete kao WordPress “radnike”.

Evo kako to radi Željko 🙂
A kako WP Aleks 🙂

Šinobusi su naša poznata blues rock atrakcija koja je od 2001. kada je grupa osnovana “prodrmala” mnoge bine regiona, ali i Bugarske, Švajcarske, Italije…Snimili su 6 albuma i očekujemo da će iz svoje bogate diskografije, ali i sa poznatim blues standardima prodrmati naše kukove i svojom magičnom svirkom uveličati WordCamp. Više o Šinobusima saznajte na njihovom veb-sajtu.

Ako ih još niste gledali i slušali evo jedne numere ove simpatične petorke, čija dva člana su poreklom iz Apatina – Milan Korać i Predrag Dmitrović. Ekipa iskusnih muzičara koja će vas oduševiti. Nenad Patković i Đorđe Bubnjević su deo i Pink Moon kvarteta, dok Predrag svira sa Đorđem i u blues bandu Love struck band. Stefan Stefanović Gile je član benda The Bad Week koji je bio i u finalu hrvatskog supertalenta. Ova ekipa majstora neće vas ostaviti ravnodušnim. Zato trk na kupovinu karata.

Posle oficijelnog dela kampa imaćete 3h pre početka After partija. Možete da se provozate do centra grada, da popijete negde kaficu, obiđete jednu od najlepših vojvođanskih varoši i u tom veličanju nismo subjektivni.

Negde oko 1400km toka Dunava Apatin je udobno smešten uz jedan od najlepših meandara odakle se pruža prelep panoramski pogled.

Čekamo vas 🙂

Verujemo da vas ovaj segment konferencije dodatno raduje i impicira savršen provod posle celodnevne profesionalne orijentacije. Zato požurite i kupite kartu na vreme. Satnica je objavljena tako da imate vremena da istražite teme i predavače i vidimo se na WordCampu!.

Evo još jednog lepog snimka, iako je Čamac na Tisi, a ne na Dunavu predivan spot, odlična verzija sa legendardnim usno harmonikašem Željkom Đurđevcom Žiksom koji nas je na žalost napustio prerano. Žiksu je zamenio Stefan Stefanović Gile koji je sa Šinobusima od trećeg albuma.