Organizatori

  • Branko Repac

    Avatar of Branko Repac

    Branko Repac, freelancer, grafički dizajner, prepress tehničar.

    Skretanje ka web tehnologijama je bilo neminovno, zadnje 3 godine se bavim front-end developmentom i izradom web sajtova. Zaljubljenik u Sass i Grid.

    WordPress developmentom se bavim zadnjih godinu dana.

  • Goran Petrović

    Avatar of Goran Petrović

    Goran Petrovic je strastveni zaljubljenik u WordPress, koji koristi ovu platformu već nekoliko godina. On ima duboko znanje o WordPress-u i voli istraživati njegove različite funkcije i mogućnosti.

    U slobodno vreme, Goran uživa u eksperimentiranju sa WordPress temama i pluginovima, te uvek traži nove i inovativne načine prilagođavanja i poboljšanja svoje web stranice. Posebno ga zanimaju najnoviji trendovi i razvoji u WordPress zajednici, te voli deliti svoje znanje i uvide s drugima.

    Generalno, Goran je posvećeni i stručni korisnik WordPress-a koji se ponosi svojim radom i uvijek teži poboljšanju svojih vještina i ekspertize. Bez obzira radi li se o izgradnji nove web stranice od nule ili prilagođavanju postojeće, pristupa svakom projektu s entuzijazmom i dubokom predanošću pružanju najboljih mogućih rezultata.

  • Igor Elez

    Avatar of Igor Elez

    Igor Elez, strastveni web kreator i Elementorov PR stručnjak sa izraženim veštinama komunikacije i slušanja. Veliki sam fan filmova naučne fantastike, tehnoloških inovacija, logičkog razmišljanja, nindža kornjača, druženja i vožnje bicikla.

    Svoje prve korake u svetu web dizajna napravio sam pre više od deset godina na Matematičkom Fakultetu, gde sam otkrio WordPress kao jednostavan alat za izradu sajtova za prijatelje. Smatrajući to samo hobijem, radio sam na Malti, na kruzeru, u Irskoj i u NCR-u. Međutim, sa početkom pandemije, fokusirao sam se na izradu e-commerce sajtova, što mi je donelo priliku da se pridružim Elementoru.

    Od novembra 2020. godine, zaposlen sam u Elementoru gde trenutno radim kao PR specijalista za korisničko iskustvo, i trudim se da pružim najbolju podršku našim korisnicima.

  • Mirić Goran

    Avatar of Mirić Goran

    Goran Mirić, profesor informatike i računarstva, dugogodišnji zaljubljenik u Web programiranje, ali ipak sam se našao u poslu nastavnika u osnovnoj školi u Apatinu.

    Zaljubljenik u prirodu, ribolovac od malih nogu i večiti zaljubljenik u rezervat prirode Gornje Podunavlje.

  • Slaviša Dekan

    Avatar of Slaviša Dekan

    Slaviša Dekan, profesor engleskog jezika i prevodilac. Zaposlen sam u osnovnoj školi a popodne radim prevode i držim kurseve engleskog jezika uživo i online.

    Zainteresovan sam za web programiranje i mogućnosti online okruženja. Ravnotežu između rada i slobodnog vremena održavam boravkom u prirodi u našem rezervatu prirode Gornje Podunavlje i ribolovom na reci Dunav.

  • Slobodan Mirić

    Avatar of Slobodan Mirić

    Slobodan Mirić – fullstack developer iz Novog Sada, ali i posle četvt veka odsustva iz svoje dunavske oaze, apatinac u srcu i duši.

    Najviše voli muziku i programiranje.

    Domaćin je apatinskih WordPres okupljanja, bavi ze izradom veb sajtova i aplikacija kao i edukacijom – veb dizajn i programiranje u svojoj websitesworkshop.com radionici. Piše (i snima) svoj dnevnik – Dnevnik jednog programera – na internet lokaciji slobodanmiric.in.rs.