Prodaja karata

Kupovina karte za WordCamp Apatin obuhvata sve programe koji čine konferenciju od predavanja, radionica, ulaska na After party kao i Contributor day (dan saradnika). Obezbeđena vam je hrana, razni pokloni, voće, kafa……

Cena karte je simbolična 0d 2o dolara iz razloga pristupačnosti za sve, nije ni izbliza pravoj vrednosti koju dobijate kroz WordCamp i na tome se veoma zahvaljujemo našim sponzorima jer bez njih to nebi bilo moguće. Sam cilj WordPress zajednice u globalu je deljenje znanja kao i zdravijeg i boljeg veba. Pomažemo vam da kroz našu lokalnu inicijativu prisustvujete IT događaju visokog nivoa i to na veoma atraktivnoj lokaciji.

Karte se ne mogu refundirati. Ako niste u mogućnosti da pristustvujete, a kupili ste kartu, promenom detalja učesnika na linku koji ste dobili na email nakon kupovine možete da prosledite kartu nekom drugom.

Description Price Remaining Quantity

WordCamp Apatin 2023 – Standardna karta

Vaša ulaznica uključuje ulaz na dan konferencije, kao i contributor day (dan saradnika). Uključuje hranu i kafu na konferenciji, ulaz na after party (zabavu). Vaša karta takođe uključuje ekskluzivnu majicu, nalepnice i druge cool stvari.

Dobićete e-poruku odmah nakon uspešne kupovine karte. Ako ne vidite email, proverite fasciklu SPAM.
$20.00 31

Karta za mikrosponzore su osmišljene sa željom da se podrži WordPress zajednica. To nam veoma znači i pozivamo vas ovom prilikom da pomognete događaj i daje vam posebno mesto na stranici sponzora.
$50.00 41