Categories
Novosti

Poziv za medijske partnere

Želimo da vest o održavanju WordCampa u Apatinu 2023. dođe do što većeg broja ljudi, da dosegnemo do svih onih kojima je WordPress konferencija interesantna. Pošto je ovo događaj od velike vrednosti za našu IT zajednicu u globalu i prvi je WordCamp posle 2019. u Srbiji i jedini ove godine kod nas. Želimo da se sa ovim događajem stvari vrate u ono stanje pre globalne pandemijske krize i neverovatne dane iz 2018. kada je u Beogradu organizovan WordCamp Europe od strane WordPress Srbija zajednice (događaj na nivou cele Evrope, gde dolaze posetioci iz celog sveta) koji je bio jedan od najuspešnijih WordCampova ikada u svetu.

Želimo da medijima olakšamo komunikaciju sa nama i da omogućimo laku interakciju sa WordPress zajednicom i da na obostrano zadovoljstvo promovišemo dobre i edukativne sadržaje. Pogotovo što je WordCamp instanca svetske WordPress fondacije iz San Franciska i ima ogroman značaj ne samo za Apatin, već i u okvirima cele zemlje jer će predavači i posetioci dolaziti iz celog regiona.

WordCamp je konferencija koja se fokusira na sve što je vezano za WordPress. Organizuje se u zajednici koju čine korisnici i ljubitelji WordPressa.

Ovde smo još dodatno pojasnili – Šta je to WordCamp?


Koji su vaši benefiti?

Od nas dobijate prostor u promotivnim aktivnostima zastupljenost na vizualima, na društvenim mrežama i na veb-sajtu. Takođe dobijate i mogućnost eksluzivnih intervjua sa predavačima, organizatorima, ali i posetiocima i volonterima i praćenja cele konferencije, kao i after partija. Kako je lokacija održavanja WordCampa veoma živopisna, interesanta i posebna i to je kompleks izletišta – Arka Liberland imate mogućnost za veoma interesantnan kako video materijal tako i štampani jer sama lokacija omogućuje dobre fotografije, a i poseta Apatinu može da bude interesantna jer je to jedan veoma lep živopisan gradić koji ima bogatu kulturnu i istorijsku baštinu. A i samo mesto obuhvata i okolina specijalnog rezervata prirode Gornje Podunavlje, tako da dolazak može da bude višestruko koristan.

Kako je sam WordCamp Apatin kako smo spomenuli deo sistema organizavije Wordcampova po pravilima WordPress fondacije i sam Apatin je dobio svoje mesto na svetskoj mapi WordCamp konferencija (WordCampova) na zvaničnom veb sajtu WordCamp central koji najavljuje konferencije širom sveta u gradovima poput Pariza, Torina, Beča, Sofije, Atine i drugh gradova USA i Azije. Kako smo sa ovim događajem stigli na tu mapu (što je zapravno neverovatno), sad nam treba pomoć u njegovoj daljoj promociji.

Kontaktirajte nas za detalje

Zapravo je dovoljno da nam se javite preko kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati, odgovoriti na dodatna pitanja ako ih imate. To možete uraditi i preko telefona ako vam je tako lakše pozivom na +381 62 218 454.