Categories
Novosti

4 Elementor Radionice i Sertifikati

Elementor Radionice na WordCamp-u: Vaš put do savršenog sajta

Dobro došli u svet WordPress-a i Elementor-a! Imamo izvanrednu vest za sve vas koji ste zainteresovani da unapredite svoje veštine izrade sajtova – na WordCamp-u 27. maja održaće se serija izuzetnih Elementor radionica koje će vas provesti kroz sve aspekte ovog sjajnog alata.

Radionice su dizajnirane da budu jednako korisne i za početnike i za one koji već imaju iskustva sa Elementorom. Naši predavači, iskusni članovi tehničke podrške Elementora iz Srbije, vodiće vas kroz korake izrade sajta – od početne postavke do finih detalja dizajna. Milica Jevtić, Strahinja Živković, Nemanja Tomanović i Srđan Marinković će biti vaši vodiči kroz ovu edukativnu avanturu, dok će panel diskusiju moderirati Igor Elez. Celu satnicu kampa i samih radionica pogledajte ovde.

Kroz četiri radionice, radimo na jednom konkretnom sajtu, što omogućava polaznicima da steknu sveobuhvatno znanje i iskustvo u radu sa Elementorom. Svaka radionica je posebna celina, pa polaznici mogu da prisustvuju bilo kojoj od njih, ukoliko su već upoznati sa materijalom prethodnih radionica. Materijal za svaku radionicu će biti dostupan svim polaznicima na radionicama, tako da će svi moći lako da prate tempo.

Nakon završetka svih radionica, svi polaznici će biti opremljeni znanjem potrebnim za izradu bilo koje vrste sajta koristeći Elementor, iako nećemo ulaziti u najsitnije detalje proći ćemo kroz sve ključne aspekte kreiranja sajta, od instalacije i podešavanja Elementora, preko izrade pojedinačnih stranica i šablona, do implementacije WooCommerce-a i ACF-a.

Nakon završetka radionica, održaće se panel diskusija sa predavačima gde će polaznicima biti uručeni sertifikati. Takođe, biće pružena prilika za postavljanje pitanja i diskusiju o pređenom materijalu.

Ukratko, ovo je izvanredna prilika da steknete praktična znanja o izradi sajtova koristeći Elementor. Bilo da ste početnik ili već imate iskustva sa ovim alatom, ove radionice će vam pružiti priliku da unapredite svoje veštine i steknete dodatno samopouzdanje u radu sa WordPress-om i Elementorom.

Pridružite nam se na WordCamp-u 27. maja i postanite deo naše zajednice strastvenih web dizajnera i kreatora.

Prva radionica, koju će voditi Milica Jevtić, pokrivaće osnove instalacije Elementora i Hello Teme, nove funkcionalnosti Elementora, kreiranje vodiča za stil sajta, postavljanje globalnih boja i fontova, te izradu početne strane sa svim njenim elementima.

Druga radionica, koju će voditi Strahinja Živković, fokusiraće se na mogućnosti koje nudi Elementor Pro, uključujući izradu headera i footera, kreiranje šablona za članke i blog strane, kao i izradu kontakt strane sa kontakt formom i Google mapom.

Nemanja Tomanović će vas u trećoj radionici provesti kroz sve što treba da znate o WooCommerce-u u Elementoru, uključujući izradu šablona za proizvode, strane prodavnice, i implementaciju Menu Cart widgeta.

Na četvrtoj radionici, Srđan Marinković će pokriti integraciju ACF-a (Advanced Custom Fields) sa Elementorom, fokusirajući se na izradu custom post types (CPT) za apartmane, kreiranje dinamičkih polja i taksonomija, i izradu stranica za prikaz pojedinačnih apartmana i njihovih arhiva.

Nakon završetka radionica, održaće se panel diskusija gde ćete imati priliku da postavite pitanja i razgovarate sa predavačima o svemu što ste naučili. Takođe, biće uručeni sertifikati svim polaznicima kao potvrda o uspešno završenoj obuci.

Ove radionice su savršena prilika da naučite kako da koristite Elementor na najefikasniji način, bez obzira na to da li ste novajlija u svetu WordPress-a ili već iskusni korisnik. Pridružite nam se kupovinom karte i otkrijte kako da unapredite svoju web izradu do novih visina. Vidimo se na WordCamp-u!