GoDaddy

GoDaddy misija je da osnažimo svetsku zajednicu preduzetnika dajući im svu pomoć i alate koji su im potrebni za rast na mreži — uključujući jednostavnije i bezbednije WordPress iskustvo.

Mi podržavamo naše Kreatore veba isporučujući paket WordPress rešenja koja omogućavaju brzo i lako podešavanje, a zatim omogućava da iskoriste svu moć najpopularnijeg CMS-a na svetu.

GoDaddy Pro Community smo napravili i za dizajnere i programere veb lokacija. Bez obzira da li ste novi u veb dizajnu ili razvijate svoje postojeće poslovanje, naći ćete besplatne alate, proizvode, obrazovanje i stručnu podršku koji će vam pomoći da efikasnije kreirate i održavate prelepe sajtove – i oduševite klijente.

Pružamo upravljani WordPress doživljaj koji je lak koliko i efikasan. Najnovija verzija WordPress-a dolazi sa unapred instaliranim ekskluzivnim temama, dodatcima i alatkama za brzo pokretanje, sa automatskim pravljenjem rezervnih kopija, ažuriranjima i uklanjanjem zlonamernog softvera, tako da naši profesionalci mogu da troše manje vremena na monotono održavanje, a više vremena na izgradnju svojih biznisa. GoDaddy Pro neumorno radi na negovanju aktivne zajednice, sa inicijativama koje uključuju sponzorstvo WordCamp-ova širom sveta, nedeljne GoDaddy Pro Meetup-e, naše besplatne kurseve GoDaddy Pro akademije i našu GoDaddy Pro diskusionu grupu. Ponosni smo što smo partner WordPress zajednice i radujemo se što ćemo biti svedoci individualne veličine koju naši napori podržavaju.