Milica Jevtić

Milica Jevtić

Radionice (Workshops)

Diplomirala sam kao inženjer organizacionih nauka sa usmerenjem ka IT industriji. Od prvog dana karijere, fokusirala sam se na rad u ovoj oblasti i neprestano radim na usavršavanju svog znanja.
U prethodnoj firmi, radila sam kao support konsultant, gde sam stekla bogato iskustvo u radu sa WordPress temama i page builderima. Tada sam prvi put upoznala Elementor i odmah sam se zaljubila u njegovu jednostavnost i funkcionalnost. Danas, i na trenutnom poslu, koristim Elementor i neprestano ga usavršavam kako bih što bolje ispunila zahteve naših klijenata.


Imam i veliko iskustvo u kreiranju prilagođenih rešenja u okviru CSS i HTML-a. U mogućnosti sam da napravim potpuno jedinstven i prilagođen web sajt, sa svim funkcijama koje klijent želi. Uz to, posedujem znanje i veštine u JavaScript-u i PHP-u, što mi omogućava da realizujem i kompleksnije projekte.
Pored toga, vodim računa o estetici i korisničkom iskustvu, kako bi sajtovi koje kreiram bili ne samo funkcionalni, već i privlačni za posetioce.

U svom radu, trudim se da uspešno ispunim zahteve klijenata, ali i da ih savetujem i predložim im rešenja koja će njihov sajt učiniti još boljim. Uvek sam spremna da prihvatim nove izazove i radujem se novim projektima i saradnji.

Elementor radionica

Na radionici pravimo jedan sajt kroz 4 radionice, i imamo jednu radionicu kao panel za pitanja. Radionice su koncipirane tako da iako neko dođe na radionicu 2/3/4 može da prati i učestvuje.

  1. Moj prvi Elementor sajt (Core/Free) – Landing stranica odmarališta*, kontakt forma – Milica Jevtić
  2. Osnovni elementi sajta (Pro) – Header/Footer, Archive pages, Single Post – Strahinja Živković
  3. Elementor Prodavnica (Pro+Woo) – Shop Archive, Stranice Prodavnice – Nemanja Tomanović
  4. Podignite sajt na viši nivo (Pro+ACF) – CPT, ACF, Loop, Dynamic tags – Srđan Marinković
  5. Elementor Panel za vaša pitanja i budućnost Elementora – AMA, Q/A, AI – Svi predavači + Igor Elez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *